Holografische projecties zijn makkelijk toepasbaar in campagnes, promoties, bij productpresentaties en op beurzen, congressen en evenementen. U kunt bij Hulskamp terecht voor creatieve content én technische realisatie. Holografische projectie biedt ongekende creatieve mogelijkheden en heeft een hoge Wow-factor.

Dreamoc

Dit piramidevormige productdisplay kan op een prachtige wijze 3D-hologrammen weergeven, die te combineren zijn met het product welke geplaatst wordt in de Dreamoc. De echte producten worden gemengd met virtuele content. Dit unieke product is gemaakt om zwevende animaties, videobeelden en tekstprojecties te mengen met fysieke objecten.

DreamOc

De Dreamoc is verkrijgbaar bij 3DPotal en kan inclusief content geleverd worden, graag zelfs, want wij weten hoe uw product het  beste tot zijn recht komt in de display. Specifieke op maat gesneden concepten zijn in overleg eveneens mogelijk, te denken aan een interactieve opstelling.

Het design en de bediening van de Dreamoc zijn zo simpel mogelijk gehouden.
Dat maakt het gemakkelijker om de Dreamoc te integreren of combineren met andere productopstellingen. Ondanks zijn grootse prestaties heeft de originele Dreamoc de volgende handzame afmetingen: 395x526x401 mm. De Dreamoc is ook verkrijgbaar in een XL-formaat: 1142x776x620 mm. Dit grotere model heeft meer ruimte voor fysieke producten, kan grotere holografische afbeeldingen tonen, is full HD en kan geluid weergeven.

Awards
De Dreamoc voegt echt nieuws toe aan marketinguitingen. Dat blijkt wel uit de awards waarmee de Dreamoc is onderscheiden. Bij de Popai Awards, de awards voor ‘marketing at retail’, won de Dreamoc in Praag maar liefst 3 prijzen, waaronder beste digitale communicatie en beste technische innovatie. Bovendien werd de Dreamoc uitgeroepen tot overall winnaar.